Over ons

FO Training & Advies is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, interne transportmiddelen en container handling.

Onze jarenlange praktijkervaring in de branche is onze kracht en maakt dat de opleidingen op een hoog kwaliteitsniveau verzorgd worden. Zelfs de meest ervaren chauffeur geeft na afloop toe iets geleerd te hebben ondanks dat dezelfde ervaren chauffeur bij aanvang erg sceptisch was over de noodzaak van de cursus.

Kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend en daar staan we voor.

Ons doel is om ‘veilig werken’ voor elke cursist vanzelfsprekend te laten zijn door de opleidingen dusdanig te ontwikkelen en te verzorgen in duidelijke, heldere taal, ondersteund door een praktische, overzichtelijke presentatie.

U kunt bij FO Training & Advies zelf bepalen of u een standaard opleiding of maatwerk wenst. Omdat wij onze lesstof zelf ontwikkelen, kunnen wij deze aanpassen aan specifieke situaties en knelpunten binnen uw bedrijf. Dit geldt zowel voor de theorie als de praktijkinstructie. De opleidingen kunnen ondersteund worden met foto’s van de betreffende situaties om alles nog persoonlijker en herkenbaarder te maken voor uw medewerkers.

Onze opleidingen zijn BMWT of FO gecertificeerd.

Onno Faassen FO Training industrie

Onno Faassen

Eigenaar FO Training

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Voor welke opleidingen kunt u bij ons terecht

Heftruck

Reachtruck

Orderpicktruck

Smallegangentruck

Electropallettruck

Hoogwerker

Verreiker

Veilig verplaatsen lasten

Emptyhandler

Reachstacker

Terminaltracker